Thursday 28 July 2011

Money Tree plant-what it is

Ifølge legenden penge træet plantes stødte fattige, hårdt arbejde gamle landmand én dag på en usædvanlig plante i felterne. Da han havde aldrig set noget lignende det før, besluttede han at grave det op. Lidt træet var vanskeligt at sporen, men han formåede at bringe det hjem. Hjem fandt han at træet var robust og voksede uden megen pleje. Han besluttede at tage en lektion fra anlægget, og besluttet at være stædig, robust og ikke give afkald på de ting, han arbejdede for. Han blev snart, en stor iværksætter.


Reelle historien om penge Tree plante


Reelle historien bag træet flettet penge er ikke helt så romantisk, men ikke mindre fascinerende. Historien går tilbage til 1980erne. Under en typhoon lastbilchauffør i Taiwan ikke drev hans lastbil. Så han opholdt sig hjem og hjalp hans kone flettet hår i sin beauty salon. Tanken slog ham--derfor ikke omfletning nogle penge træet planter sammen? Han tog fem planter og en figur ud af dem. De var en instant hit, uhyre populær i hele Asien. Flettet penge tree plante er i dag blevet en af verdens mest populære houseplants.


Pachira aquatica eller penge træ


Pachira aquatica eller penge træet henviser til træet tropiske vådområder, som er en indfødt Central-og Sydamerika, og det vokser i sumpe disse steder. Populære navne på dette anlæg er bestemmelse træet, Guyana kastanier, Malabar kastanier samt Saba møtrik.


Denne fabrik kan nå op til en højde på 18 m (59.1 ft) i de vildtlevende områder. Det består af palmate blade, der er skinnende grønne samt lanceolate foldere og grønne bark. Dens blomster har tendens til at være meget prangende og omfatter lange og smalle kronblade, mens indledningen ligner en banan peel at gøre en visning af hairlike gullig orange griffel. Dyrkning af penge træet er gjort for at få spiselige nødder, der kan dyrkes i store og woody pod. Nuts er generelt lys brun farve som ledsaget med hvide striber.


Deres smag er ligesom jordnødder og er muligt at forbruge i rå eller kogte form. Det kan også flyveforbud for stiftelse af brød. Det er muligt at spise sin blade og blomster også. Det vokser pænt i form af en tropiske blomster i områder, der er fugtigt samt frie frost. Penge træet har større holdbarhed og er i stand til at tilpasse sig på en fremragende måde i alle de forskellige betingelser.


Det kræver stor mængde sollys, men eksponering for direkte sollys er skadeligt for det i sommermånederne, fordi bladene har tendens til at få solen brændte. "Penge tree" betegnelse for dette anlæg bruges hovedsagelig i Østasien. Den bruges i form af ornamenter i Japan. Denne fabrik er et symbol på held og inden for finansiering er set mest almindeligt i business huse med røde bånd eller andre slags udsmykning.


Feng Shui


Anlægget har betydning for tilhængere af feng shui. Dens fem blade symboliserer de fem elementer i feng shui: træ, vand, jord, brand og metal. Nogle siger, at hvis anlægget placeres nær steder hvor penge holdes (eller hvor rigdom er nødvendigt), velstand og rigdom vil følge. Planten kaldes i asiatiske kulturer "Bringer af god Fortune", især når givet som en gave. En ny ordsprog opstod endda for at beskrive intertwining træer: "de fem formuer kommer hjem, rigere på hvert tidspunkt."

No comments:

Post a Comment